انا اجريت تحليل جرثومة المعدة وطلعت موجب واخدت كورس العلاج الى حضرتك قولت عليه كله وخلصت كورس العلاج من اسبوعين ولكن مازالت اعانى من التجشؤ والم فى المعدة وصعوبة فى التنفس على الرغم ان نتيجة المنظار الى عملته كانت كويسة ارجوا من حضرتك افادتى بالعلاج

icon 1 أكتوبر 2012
انا اجريت تحليل جرثومة المعدة وطلعت موجب واخدت كورس العلاج الى حضرتك قولت عليه كله وخلصت كورس العلاج من اسبوعين ولكن مازالت اعانى من التجشؤ والم فى المعدة وصعوبة فى التنفس على الرغم ان نتيجة المنظار الى عملته كانت كويسة ارجوا من حضرتك افادتى بالعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
وهل شعرت باي تحسن بعد اخذ العلاج ؟ اي ما اعنيه هل شعرت بتحسن ومن بعد ذلك عادت العوارض نفسها وكم استغرق علاجك اعد علي كتابة ما استعملته من الادوية .