انا جالى جلطة فى المخ واتعالجت منها وبعد ما خرجت من المستشفى حسيت بتعب فى بطنى بقت كبيرة عملت فحوصات وظلع عندى دهون على الكبد وتضخم فى الطحال وحصوة فى المرارة اعمل ايه وايه علاجى

icon 19 فبراير 2016
انا جالى جلطة فى المخ واتعالجت منها وبعد ما خرجت من المستشفى حسيت بتعب فى بطنى بقت كبيرة عملت فحوصات وظلع عندى دهون على الكبد وتضخم فى الطحال وحصوة فى المرارة اعمل ايه وايه علاجى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد صلاح علي
باطنية
استأذنك في إرسال الأشعة التليفزيونية التي أجريتها ... علي بريدي الإليكتروني [email protected]