انا على طول عندى مغص وحتى لما بدخل الحمام ببقى بحاجه تانيه انى ادخل الحمام فى وقتها والدكتور كتبلى علاج وقالى ان مشكلتك ف الاكل لان اكلى كله من بره البيت عشان ظروف شغلى

icon 7 نوفمبر 2015
انا على طول عندى مغص وحتى لما بدخل الحمام ببقى بحاجه تانيه انى ادخل الحمام فى وقتها والدكتور كتبلى علاج وقالى ان مشكلتك ف الاكل لان اكلى كله من بره البيت عشان ظروف شغلى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انس عتك
باطنية
حاول تكثر من السلطة والفواكه و اﻻلياف بطعامك قلل من النشوبات و المشروبات الغازية