انا عملت تحليل وظائف كبد و كان فيه النسب ديه بس عالية و مكتوب جملة مش

icon 9 فبراير 2015
السلام عليكم انا عملت تحليل وظائف كبد و كان فيه النسب ديه بس عالية و مكتوب جملة مش عارف افسرها الرجاء الافادةDirect Bilirubin H 0.38 SGPT (ALT) H 70 Comment : N.B. Hepatitis markers are recommended

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء ماجد اليبرودي
الجهاز الهضمي والكبد
ارتفاع بسيط بأنزيم الكبد على الأرجح من الكبد الدهني خاصة اذا كان هنالك سمنة. أنصح بعمل فحص فيروسات الكبد ب و ج. و هذا ما أفادته الجملة. فحص الصفار طبيعي bilirubin.