انا عندى فيروس C مش باخد اى ادوية عاوز احافظ على الكبد ايه الادويه الل

icon 4 سبتمبر 2015
انا شاب 26 سنه عندى فيروس C مش باخد اى أدوية عاوز احافظ على الكبد ايه الادويه اللى ممكن اشتريها انا متغرب فى ايطاليا ممكن تساعدنى وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صلاح فوزي احمد قنديل
باطنية
اولا يجب عمل pcr واذا كان الفيروس غير نشط فلا داعي للقلق وتعيش حياتك طبيعي اما اذا كانت النسبه عاليه فلابد من تناول علاج الفيروس