انا عندي بقالي كام يوم كان عندي امساك ووجع في بطني دلوقتي الوجع راح وا

icon 15 مايو 2012
انا عندي 22 سنه بقالي كام يوم كان عندي امساك ووجع في بطني دلوقتي الوجع راح وانا باكل كويس ومع ذلك مش بحس اني عايزه اروح الحمام خالص ولو روحت بضغط علي نفسي وبرده مفيش مع اني مش حاسه باي وجع انا بقالي كده باكل من غير الحاجه لدخول الحمام ولا اي وجع 5 ايام....اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
عليكي بتغيير نظام غذائك واتباع نظام غذائي صحي وذلك ب ...... الاعتماد في الغذاء على الالياف بكثرة اي الاكثار بأكل الخضار وخاصة على الغذاء والعشاء كما ان تبدأي الطعام بصحن سلطة كبير وايضا الاكثار من اكل الفاكهة ومهم جدا تناول الماء بكثرة حوالي 2 ليتر باليوم وان تبدأي نهارك منذ الاستيقاظ من النوم بشرب كوبين الى 3 اكواب من الماء