انا عندي جرثمومة المعدة الاميبا لتعلاج عند ال بقالي شهرين ولحد الان مف

icon 20 مارس 2016
أنا عندي جرثمومة المعدة الاميبا لتعلاج عند الدكتور بقالي شهرين ولحد الان مفيش تحسن وعملت تحليل مرتين ولسة موجود وأخذت ماهوة العلاج لقضاء نهائي علي الاميبا أرجو الافادة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الجمال
باطنية
فلاجيل 500 مجم ق 3 مرات يوميا بعد الوجبات لمدة أسبوعين الف سلامة