انتفاخ البطن بدون الم

icon 14 مارس 2015
انتفاخ البطن بدون الم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د همام خالد
باطنية
ممكن اضطراب القولون العصبي.. ولكن ممكن تفاصيل أكثر عن الحاله؟
الدكتور محمد محمود نبيل
الجهاز الهضمي والكبد
لو الانتفاخ غير مصاحب بأى اعراض اخرى مثل كثره خروج الغازات او الامساك فانصح حضرتك بعمل موجات فوق صوتيه على البطن

تعليقات الزائرين

Sara Muhammed Sara Muhammed

عندي انتفاخ في بطني بقاله شهرين انا رياضيه بروح الجيم اربع أيام في الأسبوع وبيبقى في تارجت على اللي بعمله في الجيم النظام الغذائي مش بمشي على نظام غذائي معين لكن معتمده على الفطار وعشاء صحي والغذاء من أكل البيت برضه صحي وبقالي فتره بطني مش في وضعها الطبيعي في كرش وقلت عادي يمكن ملخبطه في الأكل عقدت شهر امنع نفسي من اي اكل غير صحي حتى لو شوكلاته او هكذا ولاحظت برضه ان الكرش هو هو منزلش ووزنت وطلع نسبة الدهون مش بتنزل وثابته على نفس الرقم من شهر ٩ اللي فات فايه هو سبب الانتفاخ؟

icon 6 نوفمبر 2022