تعب في الرئه او الزور

icon 21 يناير 2020
بابا بقاله كذا يوم مش بياكل خالص ويادوب الاكل او الشرب يوصل لزوره ويرجعه مش بيستقبل اي حاجه ممكن اعرف ده ممكن يكون ايه ويكشف عند دكتور تخصص ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. عادل راجى
باطنية
هناك احتمالين وبالتالي طبيبن الاول ان يكون هناك التهاب او ورم او مشكلة في حلق الزور.. لذلك يحتاج في هذه الحتلة لطبيب انف واذن وحنجره.. الاحتمال الثاني هو وجود التهاب او ورم او مشكلة في الجزء الاول من المريء وفي هذه الحالة يحتاج لطبيب مناظير جهاز هضمي.. مع تمنياتي له