بكل بساطه انا كان عندي فيروس سي وتم الشفاء منه بعد العلاج بالانترفيرون من سنتين بالظبط وعندي مشكله في السفر مع الاجسام المضادة عاوز نصيحه اخدها وهل حقنه الكورتيزون امنه ولا لا

icon 27 نوفمبر 2015
بكل بساطه انا كان عندي فيروس سي وتم الشفاء منه بعد العلاج بالانترفيرون من سنتين بالظبط وعندي مشكله في السفر مع الاجسام المضادة عاوز نصيحه اخدها وهل حقنه الكورتيزون امنه ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
لا يجب ابدا ان تاخذ حقنة كورتيزون لعلاج الاجسام المضاده. اولا ستضر ثانيا لن تمحى الاجسام المضاده

تعليقات الزائرين

Ahmed Eldeeb Eldeeb Ahmed Eldeeb Eldeeb

لو سمحت يادكتور ممكن اعرف اي الحقنه اللي المفروض اخدها لإخاء الاجسام المضاده واخدها قبل التحليل للسفر بكام يوم

icon 3 يناير 2022