غيبوبة كبدية من يومين عايزة اعرف هيستمر كدا لامتا لو سمحت

icon 28 مارس 2020
جدي. مصاب ببؤر سرطانية بالكبد بعد علاجه من فيروس سي ظهرت و عمل استسقاء من ١٥ يوم الان هو في غيبوبة كبدية و كل اما اروح مستشفي يقوله راعوه في البيت و حقنة شرحية بقالي يومين و جلوكوز محلول و معاه حقنة اورنيتات عارفة انه بين ايدين ربنا عايزة اعرف اكمل الحقنة ولا كفاية كدا و بيعمل براز اسود لون

إجابات الأطباء على السؤال

الحقنة الشرجية في غاية الاهمية بالنسبة للدخول فغيبوبة كبدية مع باق الادوية والعلاجات الاخرى سلامات

د. عادل راجى
باطنية

الحقنة الشرجية في غاية الاهمية بالنسبة للدخول فغيبوبة كبدية مع باق الادوية والعلاجات الاخرى سلامات