رجاء اريد جواب شافي على اصيب ب جلطات دماغيه متفاوته السنين العمر والان

icon 2 سبتمبر 2015
السلام عليكم رجاء اريد جواب شافي على سؤالي؟ والدي اصيب ب 4 جلطات دماغيه متفاوته السنين العمر 73 سنه والان حالته ينسا الاشياء ويصبح عصبي الى درجه ويسب وشتم علينا ويريد ان يخرج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صلاح فوزي احمد قنديل
باطنية
ده وضع طبيعي جدا نتيجه تأثير الجلطات علي مراكز المخ اهم شيئ لو بيتعالج من مشاكل ضغط او سكر او مشاكل في القلب عليه ان ينتظم علي علاجه وينظم الضغط والسكر وممكن يأخذ حبوب مهدئه