صرف لنا باطنة وكبد دواء لعلاج فيروس سى اسمه هوبفورهيب ياترى ليه نفس تا

icon 26 نوفمبر 2015
صرف لنا دكتور باطنة وكبد دواء لعلاج فيروس سى اسمه هوبفورهيب ياترى ليه نفس تاثير السوفالدى ولالا؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لو أعطاه لك من العيادة فيجب أن ترجع له الدواء و تأكد انه مغشوش أو هناك شبهة به لو كتبه لك و صرفت الدواء من الصيدلية أسأل الصيدلى عن المادة الفعالة
الدكتور محمد نجيب عبدالله
الجهاز الهضمي والكبد
نعم ولكنه لا يصلح لوحده