عندى روماتزيم ف القفص الصدرى الشمال فقط بدون اعراض تانيه هل جلسات العلاج الطبيعى بتعالج الموضوع بشكل نهائى ولا دا مرض دائم ملهوش علاج نهائى؟

icon 28 سبتمبر 2018
عندى روماتزيم ف القفص الصدرى الشمال فقط بدون اعراض تانيه هل جلسات العلاج الطبيعى بتعالج الموضوع بشكل نهائى ولا دا مرض دائم ملهوش علاج نهائى؟

إجابات الأطباء على السؤال

له علاج عليك المتابعه مع طبيب روماتيزم  فلكل علاج بروتوكول خاص

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل

له علاج عليك المتابعه مع طبيب روماتيزم  فلكل علاج بروتوكول خاص