كان عندةانسداد معوي واستمرايام بياخدمحلول بالبيت واخر محلول خلص ورحت ش

icon 11 ديسمبر 2015
والدي كان عندةانسداد معوي واستمر4ايام بياخدمحلول بالبيت واخر محلول خلص ورحت شلته بس كان فضي وراح المستشفي قالو كان لازم عمليه وممكن في تسمم دم هل مات بسبب المحلول ام الانسداد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
سبب وفاة والدك هو انتهاء احله و هذا هو السبب الوحيد لوفاة كل البشر من ادم عليه السلام الى يوم القيامه اما السؤال السليم هو ماهى وسيلة وفاة والدى؟ و الوسيله هى المرض الذى من اجله احتاج والدك المحاليل و ليس المحاليل ذاتها