كان عندى فيرس سى واخدت الانترفيرون والحمدلله نتيجة التحليل بعد الحق لايوجد فيرس كان يوجد تليف هل التليف زال ام لا وان كان موجود ماهو علاجة

icon 11 نوفمبر 2015
كان عندى فيرس سى واخدت الانترفيرون والحمدلله نتيجة التحليل بعد الحق لايوجد فيرس كان يوجد تليف هل التليف زال ام لا وان كان موجود ماهو علاجة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
ياريت عمل اشعة تلفزونية على الكبد للتأكد من التليف ودرجتة واطلعنا على تقريره