كنت اعاني تعب بالمعده واجريت منظار و التهابات وتم العلاج ومناسابيع اخد

icon 9 يناير 2016
كنت اعاني تعب بالمعده واجريت منظار وهناك التهابات وتم العلاج.ومن3اسابيع اخدت ابرة كورتيزون بالكتف وسيردالود ورجع تعب المعدة شديد وتنميل ووجع بجزء ايسر بمنتصف الراس وعدم اتزان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
اعتقد ان افضل حل بالنسبه لك هو وقف دواء سيردالود و جربى دواء اوميبرازول 40 مج لمدة اسبوعين بعد استشارة الطبيب.
الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
ياريت نعرف الضغط عامل ايه .؟ ومن الطبيعي الكرتزون يتعب المعدة ويزود الحمض والالتهابات