عاملت اشعه موجات فوق الصوتيه والنتيجه طالعت Bilateral Renal Gravels عايز أفهم يعني ايه وعايز علاج للحاله

icon 14 سبتمبر 2015
عاملت اشعه موجات فوق الصوتيه والنتيجه طالعت Bilateral Renal Gravels عايز أفهم يعني ايه وعايز علاج للحاله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
يعني وجود أملاح في مجرى البول .. وبالتالي عمل تحليل بول مهم لمعرفة نوع الأملاح وبناء عليها نديها الفوار المناسب .. واشرب ماء بكثرة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ونا عملت فحص ظهر لي Renal gravel ايه هو نوع المرض والدواء

icon 16 يونيو 2022
Nour Adualmkaram Nour Adualmkaram

Ailal renal grevelsيعني التشخيص.

icon 6 يونيو 2023