عاملت تحليل دم وطلع انزيمات ast وعاملت تحليل فيروس وطلع سلبي وعملت اشع

icon 1 نوفمبر 2015
عاملت تحليل دم وطلع انزيمات ast 67 وعاملت تحليل فيروس وطلع سلبي وعملت اشعه سونار وطلع فيه دهون علي الكبد هل من خطوره وما هي نصحيتكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
هذه الزياده فى انزيمات الكبد ليس فيها اى خطوره و هى غالبا من الدهون على الكبد و هذا شىء منتشر جدا و علاجه تقليل الدهون فى الاكل