لو سمحت يا بنتى بترضع طبيعى فقط وهيا ست شهور وانا باخد علاج الميكروب ا

icon 26 نوفمبر 2015
لو سمحت يادكتور بنتى بترضع طبيعى فقط وهيا ست شهور وانا باخد علاج الميكروب الحلزونى بقالى يومين اسمه تريو كلار هل المواد الفاعله الموجودة فى التلت كبسولات ضاره على الرضاعة ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
لا اعتقد ان هذا العلاج له ضرر على الرضاعه لانى جربته على سيدات بترضع و لم يحدث اى ضرر. طبعا نشرة الادويه قد لا تنصح باخذ احد مكونات الدواء و لكن هذه النشره مكتوبه لحماية شركات الدويه اساسا فاجباتى مرتبطه بتجربتى الشخصيه