لو سمحتم عندي مشكلة من سنتين في ارتفاع انزيمات الكبد وعملت تحاليل كل ا

icon 22 أغسطس 2016
السلام عليكم لو سمحتم عندي مشكلة من سنتين في ارتفاع انزيمات الكبد وعملت تحاليل كل الفيروسات ومفيش اي حاجه الحمد لله والدكاتره مش عارفين السبب وعندي ارتفاع في الكولسترول الضار

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي الجضيعي
باطنية
ممكن ان تكون الاسباب: # non-alcohlic steatohepatitis دهون على الكبد # autoimmune hepatitis التهاب الكبد المناعي نحتاج لتاريخ مرضي مفصل والفحص السريري واجراء بعض التحاليل والاشعه انصح بالذهاب لمستشفى حكومي كي لا تكلف عليك كثير من المال