مراتى عندها وجع فى اعلى الراس عملت اشاعات ورسم مخ وكشفنا يمكن مفيش حاجة مسبنهاش غير لما كشفنا عليها بس بيجلها وجع اكن حد بيضربها فى دماغها للعلم هو مش صداع وجسمها بيتنفض

icon 5 مارس 2015
مراتى عندها وجع فى اعلى الراس عملت اشاعات ورسم مخ وكشفنا يمكن مفيش حاجة مسبنهاش غير لما كشفنا عليها بس بيجلها وجع اكن حد بيضربها فى دماغها للعلم هو مش صداع وجسمها بيتنفض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الوكيل
الجهاز الهضمي والكبد
تحتاج لزيارة طبيب الأمراض النفسية فقد تعانى من نوع من نوبات الهلع أو اعراض نفسية أخرى طالما أن الفحوص الباطنية كلها سليمة .. و نتمنى لها الشفاء العاجل