معدتى تعبانى علطول ورحت للدكاترة كتير ومحدش فدنى بحاجة انا من الاسكندرية ساعدونى ربنا يعطيكم الصحة

icon 19 مايو 2016
معدتى تعبانى علطول ورحت للدكاترة كتير ومحدش فدنى بحاجة انا من الاسكندرية ساعدونى ربنا يعطيكم الصحة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
انا لا اسطتيع اعالجك على الانترنت - المشكله انكم فى مصر متعودين على كشف 5 دقائق - انا بفضل الله اسطتيع ان اساعدك اذا حضرت الى القاهره و كشفت عليك و رقم التليفون اذا اردت 01017022232 كونك تتوقع علاج على الانترنت يدل انك لا تعرف الخطوات اللازمه الصحيحه لعلاج المريض