والدتى عندها امساك مزمن بقالها اكتر من ايام راحت لل امبارح قال عندك ال

icon 6 ديسمبر 2015
والدتى عندها امساك مزمن بقالها اكتر من 5 ايام راحت للدكتور امبارح قال عندك السكر بعد الكيماوى وصل 600 وبدء معاها بالانسولين وكتبلها على علاج للامساك اسمه egycusate ومش نافع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
اذا كان عمر والدتك فى الاربيعنات فاعتقد ان غالبا سيكون ممكن علاجها بالبرشام وهناك فحص يمكن عمله لمعرفة اذا كانت تعالج بالانسولين ام لا و هناك انزيمات للهضم اسمها ديجست ايز ممكن تاخذ كبسوله ثلاث مرات يوميا بانتظام