وزنى ازاد بطريقه غير طبيعيه شهر الماضى مع العلم ان انتفاخ فبطني مع الع

icon 19 أبريل 2016
وزنى ازاد بطريقه غير طبيعيه منذ شهر 12 الماضى مع العلم ان هناك انتفاخ فبطني مع العلم اننى اعانى من ظهور كدمات تظهر و تختفي فما السبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
اعتقد انى محتاجه ان تري طبيب غدد صماء بسرعه لان ممكن يكون عندك مشكله فى الغده الكظريه انا طبيب غدد صماء مارست المهنه فى انجلترا و امريكا لمدة 40 عاما و ممكن اساعدك اذا اردتى رقم تليفونى 01017022232 بعد 4 ظهرا