شعري بيتساقط بقالو سنين وجربت الحقن بلازما وميزو ثيرابي مفيش اي نتجيه

icon 25 أكتوبر 2016
شعري بيتساقط بقالو 4 سنين وجربت الحقن بلازما وميزو ثيرابي مفيش اي نتجيه وخدت فيتامينات ولسه بيتساقط ارجو الحل و لا اعاني من الانيميا ولا غده ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة الصيدلانية سارة الكسواني
دكتور صيدله
يسقط حوالي 50-100 شعرة يوميا، في حال بدأ يتساقط بشكل ملحوظ وأدى الى خفة الشعر عما سبق فيجب مراجعة الطبيب.