عندى تضخم في الحبل المنوى ناحيه الشمال واضح وتشوفه لكن ما عندى الم ومرة اشوفه كبير ومرة يصغر استعملت مسكنات ومفيش فايده ذى ماهو على فترات بيجينى وجع فى الحوض وبتختفى ايه ال

icon 29 يونيو 2016
عندى تضخم في الحبل المنوى ناحيه الشمال واضح وتشوفه لكن ما عندى الم ومرة اشوفه كبير ومرة يصغر استعملت مسكنات ومفيش فايده ذى ماهو على فترات بيجينى وجع فى الحوض وبتختفى ايه ال

إجابات الأطباء على السؤال

د. نور الدين عبد الله كتانة
طب الاسرة
ماتقوله هو دوالي الخصيه و ان كان يزعجك او يؤثر على عدد الحيوانات المنوية فانك ستحتاج لعملية جراحيه تحياتي