احس غثيان دوخة عدم النفس للأكل الم اسفل البطن والظهر ونغزات في الصدر و بمجهود خفيف احس بتعب شديد الدورة متأخرة ١٢ يوم عملت تحليل دم قبل اسبوع طلع سالب ايش تنصحوني اعمل يسعدكم؟

icon 6 مارس 2016
احس غثيان دوخة عدم النفس للأكل الم اسفل البطن والظهر ونغزات في الصدر و بمجهود خفيف احس بتعب شديد الدورة متأخرة ١٢ يوم عملت تحليل دم قبل اسبوع طلع سالب ايش تنصحوني اعمل يسعدكم؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
اعيدي التحليل الان لو استمر سالب خذي بريمولوت ان لتنزيل الدوره

تعليقات الزائرين

ن ن

انا حامل في الشهر الأول واحس بألم أسفل البطن والظهر مع غثيان ودوخة وعدم النفس للأكل وعندما اكل يحدث غثيان في نفس الوقت واحساس بانتفاخ ديما وضيق التنفس

icon 22 يونيو 2021
امل احمد امل احمد امل احمد امل احمد

الدوره متاخره عليه وعملت تحليل بول ما طلع فيه حاجه وانا دورتي مش منتظمه بتيجي كل ثلاثة أشهور وعندي ثقل في الثدي والم في الرحم مستمر ارجو النصيحه

icon 24 فبراير 2023