اعانى من تاخر الدورة واستخدمت دواء ستيرونات لمده ايام ولم تانى البريوت

icon 9 يونيو 2014
اعانى من تاخر الدورة واستخدمت دواء ستيرونات لمده 5 ايام ولم تانى البريوت ايضا علما باننى ف اليوم الرابه بعد وقف استعماله مع العلم اننى لست متزوجه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب مراجعه الطبيب لمعرفه السبب و تشخيصه

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا اخدت الستيرونات بقالي 7 ايام والبريود لسه ما نزلتش لحد دلوقتي وعندي تكيسات والتهابات واملاح وصديد اي سبب التاخير

icon 16 يونيو 2022
Doaa Alaa Doaa Alaa

انا سقت يوم 27/10كان حمل شهرين والدكتور عملي عمليه تنظيف بعد السقط وبعد كدا مشاني ع سيترونات عشرين يوم وبعد كدا بطلتو المفروض الدوره كنت نزلت لحد دلوقتي منزلتش وتعبالي بطني جامد وكمان عملت اختبار حمل ف البيت وف المعل دم مفيش حمل اي السبب ومعلش ردو عليا

icon 24 يناير 2023
زائر زائر

انا آنسه اخت حبوب ستيرنات لتاخير البريود من ٧ يوم رمضان لحد نهايه الشهر وسبته بقالي يومين ونزل عليا علمات دم والم اسفل البطن ورجلي وجعاني علما اني كنت باخده لمشاكل عندي هل ده طبيعي ام احتاج الذهاب الى الطبيب

icon 22 أبريل 2023
زائر زائر

اخدت دواء استرونات بعد الدوره الشهريه ب5 ايام لمده 15 يوم بجرعه 2 برشامه ف اليوم ووقفته ومنزلتش الدوره هل كده فيه حمل والمفروض اعمل اختبار بعدها ب اد ايه

icon 24 أغسطس 2023