انا حامل في الاسبوع الخامس ونسبة هرمون الحمل في الدم هل هي عادية وكيف

icon 4 أغسطس 2018
انا حامل في الاسبوع الخامس ونسبة هرمون الحمل في الدم 280 هل هي عادية وكيف نزيد من نسبة هرمون الحمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
ليست جيدة. تابعيها

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا حامل في الاسبوع الخامس النسبة ١٦٦٠ ده طبيعي ولا لا مع وجود دم

icon 26 مايو 2021
زائر زائر

ان اخر دوره ليا يوم 15/1 وضرب ابرة تفجير في اليوم 11وكان حجم البويضه21 ابرة بقوة 10000 وعملت تحليل حمل يوم 14 بعد ابرة التفجير والنسبة كانت 69.4 هل هي جيدا ام وفي الاسبوع كم ان الان ومتي يممكني روية الجنين والكيس بالسونار

icon 10 فبراير 2022
ف ف

اخر دوره شهريه يوم ٧/٢٠ ونزل عليا دم يوم ٩/٥ وتحليل الحمل الرقمي طلع ٥٧٤ وبعد٤٨ ساعه طلع٦١١ ده طبيعي وله لا

icon 8 سبتمبر 2022
زائر زائر

كان عندي حمل كيميائي الشهر اللي فات وبعدين حصل نزيف يوم 3/9 وعملت تحليل رقمي كان نتيجته اول مرة 16 يوم 29/9 وعيدته يوم 1/10 كانت النسبه 72 وعملته تاني يوم 6/10 كانت نسبته 699 هل الحمل ماشي طبيعي وابدا اخد المثبت ولا ايه الدنيا !؟؟ مع العلم كنت عند الدكتور وكشف سونار مهبلي قالي مفيش كيس ظاهر كده ف خطر أو حاجه

icon 7 أكتوبر 2022
زائر زائر

حامل في الاسبوع الخامس وعملت تحليل hcg طلع 858 هل طبيعي

icon 8 نوفمبر 2022
S S

انا اخر بيريوت كانت يوم 13/9 ومجتش تانى عمل تحليل حمل وطلع في حمل وروحت يوم 30/11 قالي الكيس صغير عملت اختبار حمل رقمي طلع 686 عادي ولا هينزل

icon 1 ديسمبر 2022
S S

اخر بريوت ليه كانت يوم 13تسعه ومجتش في عشره وحملت تحليل حمل طلع في حمل وروحت يوم 30 /11 قالي الكيس ضعيف وعملت اختبار تراقمي طلع 686 حل طبيعي ولا هينزل

icon 1 ديسمبر 2022
زائر زائر

آخر ميعاد دورة ٢٥ ديسمبر والمعارضة ١٥ يناير التحليل الرقمي اداني ٥٠٠٠٠ فهل هذا جيد أم لا ؟

icon 15 يناير 2023
د د

انا حامل فى الاسبوع الرابع ونسبه حملى 628كيف يكون حملى

icon 18 يونيو 2023
B B

انا حامل بالاسبوع الخامس ويومين. نسبة هرمون الحمل ٤٣٩٢ هل هذا طبيعي طمنوني ؟؟؟؟؟

icon 10 يوليو 2023