انا دورتي كانت بتيجي كانت بتيجي شهر رجب تاني يوم هجري وتقعد ٦ ايام وقل

icon 14 أغسطس 2018
السلام عليكم دكتورانا دورتي كانت بتيجي كانت بتيجي منذ شهر رجب تاني يوم هجري وتقعد ٦ ايام وقلت ابدرها لذو الحجه يومين واخدت بريمولت ٣ مرات من اليوم العاشر من بدايه دوره ذو القعده يعني بدات من ١٢ ذو القعده ٥ ايام على اساس كان كلام دكتوره ان كده تنزل بدري بعد ما اوقفها باسبوع لحد امبارح مجتش وبحس باعراضها وخايفه تتاخر اكتر من كده ويروح عليه الطواف رجعت من النهارده الفجر اخدت بريمولت ٥ ٣ مرات ودافلون ٥٠٠ مرتين اخدت لحد دلوقتي مره استمر على كده ولا غلط ولو جت اعمل ايه يوقفها

إجابات الأطباء على السؤال

كملي العلاج افضل وبعد الحج توقفي بتنزل

الدكتورة اماني سعيد
نسائية وتوليد

كملي العلاج افضل وبعد الحج توقفي بتنزل