انا ١٩ اعاني من عدم نزول الدوره الشهريه ابدا و قمت بعمل تحاليل و اشعه

icon 25 سبتمبر 2012
السلام عليكم انا فتاه عمري ١٩ اعاني من عدم نزول الدوره الشهريه ابداً و قمت بعمل تحاليل و اشعه رنين مغناطيسي و كانت هذه هي النتيجه the ureters is not seen in all sequences suggestive of atrophy the ovaries can not be also in the MRC study but seen in the complementary Ultrasound examination and measures right ovary 2×1,4,6 cm left ovary 1.9×1.1 cm for clinical correlation هل يوجد علاج لصغر حجم المبايض وًماهي الاثار المترتبه على ذلك

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل ابو محفوظ
نسائية وتوليد
I am sure your doctors explained the condition which caused this to you in details. Regarding the "small ovaries" there is no treatment for that. Your doctur should check if the ovaries are producing the hormones that you need for your health.If they are not working well, they may have to give you hormones. Regards