معرفة يوم نزول الدورة بالتحديد

icon 23 مايو 2021
جاتلي البريود يوم السبت الساعة ١٢ من منتصف الليل هل يحتسب يوم السبت اول يوم دورة ام الاحد لانه بداية يوم جديد ؟ ارجو الرد لاجراء تحاليل هرمونات تالت يوم من نزول الدم. و شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني مهند قصاب
صيدلاني
الاحد يكون اول يوم

تعليقات الزائرين

ريم عبدالله ريم عبدالله

بعد اذن حضرتك يا دكتور انا كنت عامله تحليل روماتويد وطلع ايجابي نسبته 32 ولما رحت للدكتور الدكتور شخصني على اني حمي روماتزميه لان كان عندي ميكروب و نسبته عاليه جدا وسرعه الترسيب عاليه وبعدها رحت للدكتوره ثاني وطلبت مني ان انا اعيد تحليل الروماتويد وعدته بس طلع الروماتويد سلبي مع انه طلع سلبي بس انا عندي كل اعراض الروماتويد اللام في الصوابع ورم والم في عظم الكتف والحوض هو الم في الركب وسخونه فيها

icon 23 مايو 2021
مي محمد مي محمد

جاتلي البريود يوم الأحد الساعة 11.30مساء هل احسبلها من يوم الاحد ولا أحسب من الاتنين ؟ سؤال تاني والدتي جاتلها البريود فى ميعادها وخدت وقتها الطبيعي وخلصت وجات بعدها بأسبوع بالضبط نزل عليها دم زي البريود كدا وبقالها ثلاث ايام علي كدا هل دا يفسد صيامها زي البريود ولا تكشف؟

icon 31 مارس 2024