جاوبوني هل صحيح ان بيكربونات صوديوم لانجاب ذكور كيف استعمل

icon 26 نوفمبر 2018
جاوبوني هل صحيح ان بيكربونات صوديوم لانجاب ذكور كيف استعمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
ممكن تساعد.بعمل مغاطس يوميا وخاصة قبل الجماع بنصف ساعة.معلقة كبيرة توضع على لتر ماء دافئ

تعليقات الزائرين

دينا رؤوف دينا رؤوف

استخدم الكربونات وازاى الغسول المهبلي واشطف بالمايه بعده ولا بعد الجماع

icon 25 سبتمبر 2020
زائر زائر

دكتور الغسول بيكربونات الصوديوم لانجاب الذكور لازم استعمله كل مرة قبل الجماع، ولا بيكفي مرة واحدة، ولو حصل جماع بعد يومين ممكن يقل نسبة الحمل بذكر!

icon 29 مايو 2022