جنبى اليمين من وسطى وظهرى من الاسفل وجع كشفت نسا وعملت سونار ال ة قالت

icon 29 مارس 2016
جنبى اليمين من وسطى وظهرى من الأسفل وجع كشفت نسا وعملت سونار الدكتورة قالت المبيض اليمين ملتهب خدت علاج ومفيش تحسن عملت اختبار حمل وتحليل بول ومفيش حاجة اكشف ايه تانى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة هوايدا الشناوي
نسائية وتوليد
اكشفي كشف نسا عادي واعملي مسحه من عنق الرحم وعلي حسب النتيجه بتاخدي علاج للبكتريا او الفطريات وهذا بيفيد في الام اسفل الظهر اما الم الوسط يجب تتحري عن الكليه اليمني يفضل ب CT SCAN او MRIلمعرفة او نفي وجود حصوه وايضا عمل وظائف كلي