حجم البويضات عندي اليوم ١١ من الدورة ١٨/١٩/٢١/٢٢mm هل هي بويضات صالحة او صغيرة

icon 20 نوفمبر 2015
حجم البويضات عندي اليوم ١١ من الدورة ١٨/١٩/٢١/٢٢mm هل هي بويضات صالحة او صغيرة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
ممتازه للتلقيح

تعليقات الزائرين

زائر زائر

كنت حامل في اول شهر جواز وحصل اجهاض في الاسبوع الخامس ومن وقتها لم احمل ٥شهور الي الان وكانت حجم البويضه ٢٢ كل شهر والدوره منتظمه في معادها والدكتور قالي ان مفيش اي موانع هل اغير الدكتور للاطمئنان ولا ده طبيعي

icon 14 يناير 2024