دواء دافلون و كابرون لعلاج النزيف يؤخر الدورة كم يوم عن موعدها الاصلي؟؟

icon 8 أكتوبر 2014
دواء دافلون و كابرون لعلاج النزيف يؤخر الدورة كم يوم عن موعدها الاصلي؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايمن مهرات
نسائية وتوليد
المعالجة جيدة ولا علاقة لها بتاخر الدورة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي نزيف واخدت دافلون وكابرون يستمر قد ايه بس مش عارفه السبب

icon 10 نوفمبر 2021
زائر زائر

عندي نزيف واخدت امبولت كابرون اقراص كابرون في نفس اليوم هل في ضرر ؟ وهل استمر مع الدواء كام يوم

icon 28 يوليو 2022
S S

انا عندي ٤٣ سنه مركبه لولب من سنتين الدوره بقالها شهرين بتيجي فترات قريبه كل ١٥ تقريباً كشفت والدكتور كتبلي دواء كابرون ورفع الدم فعلا بس بعد اسبوع لقيت الدم نزل السؤال ده دم دوره ولا ايه واسفه علي الاطالة

icon 4 مارس 2023
زائر زائر

جالي نزيف مع البريود ومستمر و اخذت حبوب دافلون حبتين 3 مرات في اليوم وخلصت 3 شرائط ولما مش ترفع الدم اخذت بعد كدا 4 حقن كابرون في العضل مش عارفه اخذ تاني ولا اعمل ايه ؟

icon 10 فبراير 2024