سبب نزول الدم بعد الاجهاض ب ايام

icon 3 أغسطس 2015
سبب نزول الدم بعد الاجهاض ب 10 ايام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
قد يكون السبب وجود بقايا ولو بسيطه من بقايا الحمل والرحم قام بالتخلص منها فلا قلق من هذا

تعليقات الزائرين

F F

سبب نزول نقط دم بعد انتهاء دم اجهاض باسبوع ؟ وسبب اجهاض ثلاث مرات وكل تحليل طبيعي

icon 3 أكتوبر 2022
KAHINA HADDOUCHE KAHINA HADDOUCHE

سبب نزول الدم بعد الاجهاض ب20 يوم هل هو بقايا الاجهاض ام دم الحيض

icon 8 يناير 2023
زائر زائر

كنت حامل في الشهر التاني والدكتور قالي مفيش نبض والكيس فاضي يعني اجهاض اخدت حبوب الموزتاك ولم ينزل دم الا قيل جدا ما هو سبب عدم نزول الدم والجنين

icon 26 مايو 2023