عندى طفل عمره سنوات والحمد لله ب ولكن انا كان عندى طفل من اشهر واتولد

icon 6 مارس 2014
عندى طفل عمره 3 سنوات والحمد لله بخير ولكن انا كان عندى طفل من 5 اشهر واتولد عنده ضيق فى الشريان اﻻورطى وبعد عمل العمليه قلب مفتوح الله رحمه انا سوالى هل لو حملت اﻻن فى عرضه ان الجنين يكون فيه عيب خلقى بلرغم انى كنت اتابع فى الحمل السابق وكانو الدكاتره يقولو انه سليم وعملت صونار 3 اﻻبعاد فهل الحمل القادم فيه مشكله وما المطلوب فعله قبل الحمل لكى اجتنب العيوب الخلقيه انا وزوجى غير اقارب وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الاغلب عدم تكرر الحاله و نكتفي يتتبع الحمل العادي و عمل فحص سلامه الجنين حوالي الاسبوع العشرين