عندي صديد 100 من ساعه جوازي من 7 اشهر والكلي اليمين صغيره جدا التانيه سليمه والدكاتره مش عارفه سبب الصديد فيه بيقول التهاب في المهبل وفي قال من الكلي عوزه اعرف الصديد سببه اي

icon 12 فبراير 2019
عندي صديد 100 من ساعه جوازي من 7 اشهر والكلي اليمين صغيره جدا التانيه سليمه والدكاتره مش عارفه سبب الصديد فيه بيقول التهاب في المهبل وفي قال من الكلي عوزه اعرف الصديد سببه اي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عمل مزرعة بول وكشف سونار