ما هى أسباب الالتهابات النسائية

icon 19 مارس 2018
ما هى أسباب الالتهابات النسائية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
الالتهابات لها اسباب عديدة ومسببات كذلك.راجعي مقالتي على الطبي لذلك

تعليقات الزائرين

زائر زائر

محتاجه اعرف الكميه المناسبه ل استخدام جيلflugenil لان بستخدم مرة يوميا مايعادل ٢ل٣سم ابليكتور داخل المهبل وهل داخل المهبل فقط ولا كمان من الخارج بالاضافه ان بستخدم غسول جولد مرة يوميا لان مازلت بحس بنفس الألم وقت الجماع مع الزوج ولا يستطيع الدخول وهل أكرر الجيل كام مرة ملحوظه ده تانى انبوبه

icon 18 مايو 2023