مااسباب نقص ماء الجنين من الشهر الرابع الى السادس مقدار الماء ااجنين ٥

icon 22 مارس 2017
السلام عليكم مااسباب نقص ماء الجنين من الشهر الرابع الى السادس مقدار الماء حول ااجنين ٥ سم فقط هل في ذلك خطر على الجينن وماالعلاج ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد انور ابوعرب
نسائية وتوليد
مستوى الماء مقبول ولكن يجب التدقيق لاكتشاف اي سبب مخفي

تعليقات الزائرين

zainab zainab zainab zainab

اذا كان مي الجنين عندي مقبول واني بنهايه السابع الاسبوع الاخير هل يوجد خطر

icon 30 نوفمبر 2022
زائر زائر

لو سمحت يادكتور اني نزلي مائه حوالي 3مرات فذهبت للدكتور واطمنت وقال إنها التهابات مش مايه جنين والكيس كويس الحمد لله بس جه امبارح نزل مايه تاني عاوزه اطمن ده حاجه عاديه ولا ايه واني حامل ف الشهر الرابع

icon 5 ديسمبر 2022