متزوجه وعمرى ٣٠ ولدى ولد وارغب بالحمل مره اخرى ولكن زوجى ياتى شهر فقط

icon 23 أبريل 2018
متزوجه وعمرى ٣٠ سنه ولدى ولد وارغب بالحمل مره اخرى ولكن زوجى ياتى شهر فقط ف السنة .. هل حبوب الكلوميد ليها اى أضرار اذا تناولتها لزيادة فرص الحمل وما هى الجرعه الصحيحه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. مصطفي محمد عبد الرزاق يونس
نسائية وتوليد
المشكله مش ف التنشيط المهم الايام الذي ياتي فيها زوجك
الدكتور محمد انور ابوعرب
نسائية وتوليد
مفيش ضرر بس لازم تاخديها وانتي بتابعي مع دكتور عشان يبقى التنشيط مظبوط ومايحصلش تنشيط زيادة