هل نسبه هرمون الحمل في الاسبوع السادس تعد ضعيفه ولا عاليه

icon 28 يونيو 2017
هل نسبه هرمون الحمل في الاسبوع السادس 10000, تعد ضعيفه ولا عاليه .

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
طبيعية.....

تعليقات الزائرين

س س

نسبة هرمون الحمل 48131.05 الأسبوع الرابع هل هي نسبة طبيعية

icon 16 أكتوبر 2020
زائر زائر

دكتور ل سمحت انا حللت حمل رقمي ف الاسبوع الخامس 24888 وبعدها 48ساعه عيدته تاني 29887 كده طبيعي ولا ف حاجه

icon 21 مارس 2021
زائر زائر

انا عملت تحليل حمل رقمي وطلع ١٦.٠٢ والدكتور قالي انه كدا ضعيف وكتبلي الادويه دي Prontogest amp حقن عضل يوميا لمدة ٥ أيام Duphaston tab ق كل ٨س Ezacard tab قرصين مع بعض قبل النوم Clexane 40 unit حقن تحت الجلد يوميا وقالي اعيد الاختبار تاني بعد ٧٢ ساعه فهل هو فعلا كدا ضعيف والادويه دي كويسه ويعني ايه حمل ضعيف

icon 12 سبتمبر 2022
زائر زائر

انا عملت تحليل حمل رقمي في اخر الاسبوع الخامس وطلع ٢١ الف وقمت بإعادته بعد ٤٨ ساعة وطلع ١٦ الف هل ده معناه أن الحمل في خطر

icon 12 يناير 2023
زائر زائر

هرمون الحمل كان 12495 و بعد 48 ساعة اصبح 19101 هل الحمل طبيعى او هيحصل اجهاض

icon 12 يوليو 2023