اذا كان عندي وسواس وربنا شفاني منه بفضله بسبب البروزاك وبعد كدا توقفت عنه بعد استمرار ٦ شهور بعدها باربع شهور رجعت اخده لاني من النوع اللي بيتوتر بمجرد مرجعتله رجعلي الوسواس

icon 20 نوفمبر 2017
اذا كان عندي وسواس وربنا شفاني منه بفضله بسبب البروزاك وبعد كدا توقفت عنه بعد استمرار ٦ شهور بعدها باربع شهور رجعت اخده لاني من النوع اللي بيتوتر بمجرد مرجعتله رجعلي الوسواس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الدباغ
معالج نفسي
ارجعي للعلاج السابق وبنفس الجرع، لكن هذه المرة استمري على العلاج فترة اطول