انا بقيت انتف شعري وده بيزيد لما بتوتر وفضيت منطقه كبيره من راسي ولما بيطلع بنتفه تانى لان فتلته مختلفة عن الفتله الاساسيه ف انا عايزه علاج يخلى الشعر ال بيطلع يبقى زى الباقي

icon 30 مايو 2016
انا بقيت انتف شعري وده بيزيد لما بتوتر وفضيت منطقه كبيره من راسي ولما بيطلع بنتفه تانى لان فتلته مختلفة عن الفتله الاساسيه ف انا عايزه علاج يخلى الشعر ال بيطلع يبقى زى الباقي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
نتف الشعر من علامات القلق النفسي الحاد Chronic Stress عليك باستشارة طبيب نفساني
طاقم الطبي
نتف الشعر من علامات القلق النفسي الحاد Chronic Stress عليك باستشارة طبيب نفساني
الدكتور علاء الفروخ
معالج نفسي
هذه حالة معروفة لدينا تسمى هوس نتف الشعر، وهي تشبه الوسواس القهري ولها علاج باذن الله... أنصحك بمراجعة طبيب نفسي لمساعدتك