انا بنت علطزل مضايقة لما افرح افتكر خاجة تضايقنر علطول خايفة من بكرة ب

icon 5 سبتمبر 2015
انا بنت 15 سنة علطزل مضايقة لما افرح افتكر خاجة تضايقنر علطول خايفة من بكرة بتوقع الوحش قبل ما يحصل بتخيل حاجات سيئة هتحصلى واناا تعبت جداا واهلى رافضين فكرة الدكاترة النفسين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد عمر الحاج
طب عام
يمكنك الاستفادة من خدمات موقع الطبي المدفوعة عبر التواصل الخاص كتابة او عن طريق المحادثات المرئية مع احد الاختصاصيين