انا خطيبى عنده وهو بيشرب حشيش وبيره وخمره بس مش دايما وهو عايز يبطل نه

icon 12 يونيو 2013
انا خطيبى عنده 25 سنه وهو بيشرب حشيش وبيره وخمره بس مش دايما وهو عايز يبطل نهائيا لكن كل ما بيحاول يرجع تانى فهل فى حل نفسي لحالته ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
الحل اشغاله بما هو مفيد وبما يتناسب مع ميوله وتطلعاته, وإن كان في ذلك صعوبة يمكن عرضه على أخصائي مفسية ليضع له خطة علاجية تتناسب مع طبيعة ومستوى الإدمان الذي لديه