انا مش بعرف اتعامل مع اسرتي يعني اخواتي كلامي معاهم قليل جدا ونفس الكلام في الجامعه مش عارف اتعرف علي بنات خالص مع العلم اني مش انطوائي

icon 3 مايو 2017
انا مش بعرف اتعامل مع اسرتي يعني اخواتي كلامي معاهم قليل جدا ونفس الكلام في الجامعه مش عارف اتعرف علي بنات خالص مع العلم اني مش انطوائي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا بد ان هناك خلل في الاسلوب والأقرب إليك قد يستطيع ان يوضح لك ما هو الاسلوب الخاطىء ثم تصححه