انا مش عارفه اعيش زاى ما انا عاوزه وانا ديما بحس انى بكره الا يا

icon 14 أغسطس 2015
انا مش عارفه اعيش زاى ما انا عاوزه وانا ديما بحس انى بكره الا حوليا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
ارجو توضيح بعض التفاصيل كي نستطيع مساعدتك.. ما الحياة التي تريدين معيشتها ولا تقدرين؟ من هم الذين تكرههينهم ولماذا؟ اذا كان هناك حرج من شرح التفاصيل هنا، يمكنك التواصل معي عبر الرسائل الخاصة او رقم التليفون او صفحة الفيسبوك

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اشعر اني مش عارفه اتعامل مع اي احد اولادي زوجي اصدقائي متسرعه في ردو افعالي

icon 8 سبتمبر 2022